Fixa belysningen på fotbollsplanen

Fixa belysningen på fotbollsplanen

Under högsommaren i Sverige är det ljust långt in på natten, men under större delen av året är det mörkt på både eftermiddag och kväll. Därför är det viktigt att er fotbollsplan är ordentligt upplyst, så att barn och vuxna kan träna och spela på ett tryggt sätt.

När det gäller omfattande elarbeten är det viktigt att anlita proffs istället för att göra arbetet själv. Du kan till exempel få offert från professionella elektriker i Solna, så att du vet hur mycket arbetet kommer att kosta fotbollsklubben innan ni drar igång. En elektriker kan se till att ni får den bästa lösningen för just er fotbollsplan och belysning som håller länge. Allt arbete sker dessutom med garanti, så att du slipper oroa dig för att det inte ska bli korrekt utfört.

Vilken belysning passar fotbollsplanen?

En fotbollsplan består oftast av en mycket stor yta. För att ni ska kunna lysa upp planen ordentligt kommer ni således behöva använda riktigt kraftfull belysning. Här är det vanligast att satsa på LED strålkastare.

Hur många ni behöver beror bland annat på hur stor fotbollsplan ni har och hur omfattande belysning ni önskar. Enligt Svenska Fotbollsförbundet bör ni också undvika att placera strålkastare på planens kortsida.kale