Stötta ditt lag genom att visa det

Stötta ditt lag genom att visa det

Det finns många fotbollsfantaster därute i världen men det kan vara svårt att uttrycka sin kärlek för sitt lag ibland. Det är dock något som man skulle kunna fixa ganska enkelt om man är ett gäng. Är du med i en liten fanklubb som stöttar ett mindre lag? Då kommer du i det här inlägget kunna läsa om sådant som ni kan göra för att visa ert stöd till laget. Var kreativ och kom ihåg att det endast är din fantasi som sätter gränserna.

Tryck på olika plagg

Man kan enkelt trycka upp sitt lags logga på olika plagg. Det går snabbt och enkelt att göra detta online. Man kan till exempel beställa keps med tryck, tröjor, jackor, flaggor, fiskehattar och så vidare. Om man vill så behöver man inte begränsa sig till endast kläder. Man kan ju göra kalendrar till det nya året med fotbollslagets logga på. Var kreativ! Sitt ner med dina kompisar och se hur ni skulle kunna uttrycka ert stöd för laget. Det kanske finns en del som skulle vilja sätta klistermärken på sin bil eller liknande.

Starta en hejarklack

Om man vill så kan man starta en hejarklack som följer med laget även på bortamatcher. Det här kan bli en trevlig hobby där man även får se nya städer och komma bort från hemmet lite. Man kan ju antingen hyra en minibuss, om ingen av de andra har en sådan, eller så kanske man behöver en stor buss. Det finns många möjligheter! En del väljer att resa kollektivt så att man kan ta en liten öl till matchen också. Sedan är det såklart viktigt att man kommer ihåg att sätta upp ett schema för de som ska köra. Det är inte kul för en person om det alltid är den personen som får uppdraget att köra. Kanske man kan ha ett rullande schema där alla turas om att köra till och från matcherna. Om man inte rymmer en buss så kan man ju också köra med några personbilar.

Gör en insamling

Om man verkligen vill göra något fint för sitt lag som ständigt kämpar och gör sitt bästa så skulle man kunna starta en insamling eller liknande för att samla ihop pengar till laget. En del förbund har någon form av loppis någon gång om året där folk kan skänka sådant som de inte längre vill ha, och sedan kan spelarna jobba på loppisen. Allt som säljs och som man tjänar pengar på ska gå direkt till föreningen. Om man vill så kan man ha en stående loppis eller second hand butik. Det kan vara mycket jobb, men det är något som kan löna sig rent ekonomiskt i längden.kale